"Η ΑΕΚ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου"

"Η ΑΕΚ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιάννης Μαντέκας και Γιώργος Κοτσιλιάνος εκπροσώπησαν τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της φιλικής αναμέτρησης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τη Ροδίων Άθλησις. Αμφότεροι τόνισαν ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, ενώ ζήτησαν την υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά: 

«Γιάννης Μαντέκας: 

Δύο λόγια για την κατάσταση που βρήκες τώρα την ΑΕΚ και το σημερινό παιχνίδι , αλλά και τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις στην ΑΕΚ.

Ξανάρθα στην ΑΕΚ , γιατί είδα ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια με καινούρια άτομα διοικητικά , με καινούριο προπονητή και έφορο κτλ. Μια προσπάθεια που ξεκινάει από το μηδέν και χτίζει σιγά σιγά τις βάσεις, να δημιουργήσει κάτι καλό η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, οπότε θεωρώ και έχοντας πίστη σε εμένα και τους ανθρώπους που συνεργάζομαι ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε, γενικά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια, σιγά σιγά βήμα βήμα θα κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν έφυγα ήταν άσχημα τα πράγματα στην ΑΕΚ , δεν τα καταφέραμε να τηρήσουμε αυτό που είχαμε πει προφορικά να κάνουμε και έτσι έγινε ότι έγινε, σίγουρα δεν αρμόζει να είναι η ομάδα σε αυτήν την κατηγορία, αλλά δεν μας βγιάζει και ο χρόνος είναι σίγουρα ο στόχος ,έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα να κάνουμε κάποια πράγματα σιγά σιγά θα το δείξει ο χρόνος. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, είναι όντως το τρίτο φιλικό, είναι κάθε αρχή και δύσκολη , κάθε εβδομάδα είμαστε και καινούρια ομάδα,γιατί τώρα ήρθαν και τα παιδιά από το beach volley(Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης).Μας βγιάζει ο χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος , αλλά νομίζω έχουμε καλό ρόστερ και θα είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος.Θα παίξουμε κι άλλα φιλικά , ήδη σε κάθε φιλικό βλέπουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, με το Ροδίων είδαμε και κάποια άλλα πράγματα και συνεχίζουμε…

Έχεις περάσει πολλά με την ΑΕΚ, και καλά και κακά… Τι είναι για σένα η ΑΕΚ τελικά;

Η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο, το οποίο δένεσαι. Υπάρχει τόση αγάπη από τον κόσμο της και από αυτούς που συναναστρέφονται με την ΑΕΚ, που δεν γίνεται να μην την αγαπήσεις και εσύ. Είναι αυτό που λέει όλος ο λαός της ΑΕΚ , ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα. Και έτσι εξηγείται ότι οι αγνοί ΑΕΚτζήδες ακολουθούν την ΑΕΚ παντού και σε όλα τα αθλήματα. Έτσι και εγώ από την μεριά μου, την μεριά του αθλητή ακολουθώ αυτή την ιδέα και την υπηρετώ όσο καλύτερα μπορώ.

Γιώργος Κοτσιλιάνος:

Πως είδες την ΑΕΚ στην πρώτη σου εμφάνιση με τη φανέλα της και πως ένιωσες με την επανεμφάνισή σου στο παρκέ.

Σίγουρα είναι πάρα πολύ λίγος ο χρόνος , όπου έχουμε μπει στο κομμάτι της σάλας, κάναμε και μια περίοδο στην οποία ξεκουραστήκαμε. Για εμάς η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, εννοώντας όταν ξεκίνησε η συμφωνία με την ΑΕΚ , θα συνεχίζαμε και το κομμάτι με το beach volley. Οι δυσκολίες μας έχουν φέρει σε αδιέξοδο , στο οποίο αναπροσαρμόζουμε τα πλάνα μας. Αυτή την στιγμή προτεραιότητα μας και στόχος μας είναι το κομμάτι με την ΑΕΚ. Θέλουμε χρόνο προσαρμογής, εγώ προσωπικά νιώθω λίγο έξω από τα νερά μου. Δυσκολεύομαι σε οποιαδήποτε κίνηση εντός γηπέδου , νομίζω ότι αυτό θέλει λίγο χρόνο , ώστε να δεθούμε σαν ομάδα και εγώ προσωπικά να αντιληφθώ το διαφορετικό κομμάτι του παιχνιδιού σε σχέση με το beach volley.

Κάτι που θα ήθελες να περάσεις , σαν μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ…
Πιστεύω όσο τα πράγματα λειτουργούν καλά , αυτή η ομάδα θα δουλεύει για το καλύτερο δυνατό και αυτό χρίζει μια άρσις υποστήριξης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X