Αυτοί είναι οι Σκάιλαϊνερς

Αυτοί είναι οι Σκάιλαϊνερς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα γίνει στις 19:30 μεταξύ της ΑΕΚ και των Σκάιλαϊνερς. Οι δύο ομάδες νίκησαν το Ρέθυμνο, οπότε θα διεκδικήσουν την 1η θέση της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί είναι μια ομάδα με σύντομη ιστορία. Ιδρύθηκαν μόλις το 1999 και αυτή τη σεζόν για χορηγικούς λόγους ονομάζονται Φράπορτ Σκάιλαϊνερς. Καλύτερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας είναι το πρωτάθλημα του 2004 και το κύπελλο του 2000. Στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο Αμερικανός, Κουάντεζ Ρόμπερτσον, ο οποίος φορά τη φανέλα της από το 2009, όταν και αποφοίτησε από το κολλέγιο Όμπερν. Υπάρχουν ακόμη οι συμπατριώτες του Μάικ Μόρισον, Τζέικομπ Μπέρτσι και Τζάστιν Κομπς.

Η γερμανική βάση της ομάδας είναι νεαροί παίκτες όπως οι Κλάιν, Όλντενμπουργκ, Ιλτζχέφερ, Φόχτμαν, Μπαρτέλ και Ρίχτερ, άπαντες γεννηθέντες μετά το 1991. Εμπειρία στην ομάδα προσθέτουν ο Φινλανδός γκαρντ, Κοϊβίστο και ο φόργουορντ, Ντούρνεκαμπ, συμπαίκτης του Φιλ Σκραμπ στην Εθνική του Καναδά.

Οι Σκάιλαϊνερς πέρυσι πήραν την 6η θέση στη Μπουντεσλίγκα και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του πρωταθλήματος από τη Μπάγερν Μονάχου, που έφτασε ως τον τελικό και έχασε τον τίτλο από τη Μπάμπεργκ, τη νέα ομάδα του Νίκου Ζήση.

Κατά το παρελθόν, τα σημαντικότερα ονόματα που φόρεσαν τη φανέλα της είναι οι Γερμανοί Πασκάλ Ρόλερ, Ντένις Βούχερερ, Άλεξ Κινγκ, ο Ουκρανός Αλεξάντερ Λόχμαντσουκ, ενώ από τη Φρανκφούρτη πέρασε και ο Τρέιβον Μπράιντ, που την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X