Η ώρα των «κοντών»

Σαν έτοιμος από καιρό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δείγματα γραφής της νέας ΑΕΚ είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι εμφανίσεις της «Βασίλισσας» κόντρα στη νταμπλούχο Ιταλίας, Σάσαρι, αλλά και οι άνετες νίκες με Κηφισιά και Λαύριο, δείχνουν πως κάτι σπουδαίο δημιουργείται στα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα. Ηδη, έχει υπάρξει ξεχωριστή μνεία στην εξαιρετική κατάσταση της «κιτρινόμαυρης» φροντ λάιν, όπου με τον Μαυροκεφαλίδη και τους υπολοίπους παίρνει άλλη διάσταση.
Στα σημεία που ο Σάκοτα έχει επισημάνει πως απαιτείται βελτίωση και δούλεψε επισταμένως με τους συνεργάτες του όλο το προηγούμενο διάστημα, περιλαμβάνεται το σκοράρισμα από την περιφέρεια. Αν και η Ενωση διαθέτει πλέον εξαιρετικούς παίκτες στις θέσεις 1, 2 και 3, υπάρχουν αρκετές στιγμές που αυτό δεν βγήκε στο παιχνίδι και οι λύσεις στην επίθεση προέκυπταν κυρίως κάτω από το καλάθι.
Στα δύο ματς, με Ρέθυμνο και Σκάιλαινερ Φρανκφούρτης, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως είναι πλέον η ώρα των «κοντών». Παίκτες όπως οι Ουόρεν και Κάρτερ, ο Χέρστον και ο Κατσίβελης, μπορούν να προσφέρουν πόντους και σιγουριά στο παιχνίδι και αυτό προσδοκά ο «Σάλε» πως θα αρχίσει να βγαίνει. Αλλωστε, αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες υποχρεώσεις και είναι σημαντικό να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X