Από πλεονέκτημα έγινε «μαύρη τρύπα»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα πρώτα τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Πλατανιά, Ξάνθη και Γιάννινα παρέμεινε αήττητη, έχοντας καλά διαστήματα στην αγωνιστική της εικόνα. Ωστόσο χθες η ΑΕΚ τα «γκρέμισε» όλα. Και φυσικά για αυτό υπάρχει εξήγηση.

Εκεί που άπαντες έκαναν λόγο για σωστή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, στα προηγούμενα παιχνίδια, χθες είδαμε κάτι άλλο. Ένα σύνολο με πολλά προβλήματα και κυρίως μια μεγάλη «μαύρη τρύπα». Που ξεκινούσε από τη μεσαία γραμμή και έφτανε στην περιοχή του Μπαρόχα.

Ο σχηματισμός της ΑΕΚ δεν την βοήθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της αναμέτρησης και η ομάδα του Δέλλα «έφαγε» φάσεις τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά φέτος, οι τελικές προσπάθειες του αντιπάλου της Ένωσης έφτασαν σε διψήφιο αριθμό. Συνολικά 19 ήταν αυτές του ΠΑΟΚ, 12 εντός της περιοχής και επτά εκτός. Και να φανταστεί κανείς ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα, οι κιτρινόμαυροι είχαν «επιτρέψει» σε αντιπάλους να μπουν τόσες φορές μέσα στην περιοχή τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X