Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr αναλύει την εικόνα των 14 «κιτρινόμαυρων» που χρησιμοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Μπαρόχα: Αν δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα ο Βενεζουελάνος, τότε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο θα είδε δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ. Έπιασε σχεδόν όλες τις μπάλες που πήγαν στην εστία του, δεν ευθύνεται σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχτηκε. Ήταν με διαφορά ο κορυφαίος της Ένωσης.

Γκάλο: Αμυντικά είδε εφιάλτες από τον Ροντρίγκεζ. Στο ένας εναντίον ενός με τον αντίπαλο του, είχε σοβαρά προβλήματα. Υπήρξαν στιγμές που ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνο από την πλευρά του. Επιθετικά προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Σοϊλέδης: Επιθετικά δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Αμυντικά είχε να αντιμετωπίσει τον Κωνσταντινίδη, ενώ στο δεύτερο μέρος τον Μακ. Τον «στοιχειώνει» η φάση που κάνει το πέναλτι στον Τζιώλη.

Τζανετόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ «έφαγε» φάσεις τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα. Ο «Τζάνε» διακρίθηκε και πάλι για την ηρεμία του, για τις μεταβιβάσεις χωρίς ρίσκο, αλλά όταν η άμυνα δέχεται τόσες φάσεις, δεν μπορεί να μην ευθύνεται (και) ο κεντρικός αμυντικός.

Κολοβέτσιος: Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Λάθη στις μεταβιβάσεις, κακές τοποθετήσεις. Στη φάση που τον ξεπερνάει στο σπριντ ο Μακ και σώζει την εστία ο Μπαρόχα, γυρίζει λανθασμένα τη μπάλα πάνω στον Αθανασιάδη.

Γιόχανσον: Ο Σουηδός έχει αποδειχτεί στο παρελθόν βαρόμετρο ανασταλτικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Σήμερα στο πρώτο μέρος ήταν κακός, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και χωρίς καθαρό μυαλό. Όταν στο δεύτερο μέρος ο Δέλλας άλλαξε τον σχηματισμό, ο Σουηδός κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μπροστά.

Σιμόες: Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μέτριος στο πρώτο μέρος, καλύτερος στο δεύτερο. Έχει την ευκαιρία να σουτάρει προς το τέρμα, του γίνεται πέναλτι που ο Σιδηρόπουλος δεν είδε και ολοκλήρωσε το ματς με κάκωση.

Ανάκογλου: Χρειάστηκε να αγωνιστεί σε δύο θέσεις. Του εσωτερικού μέσου και του δεξιού εξτρέμ. Στο πρώτο ημίχρονο «βυθίστηκε» στη μετριότητα της ομάδας. Δεξί εξτρέμ δεν έχει αγωνιστεί πολλές φορές στη καριέρα του.

Βάργκας: Ο Βενεζουελάνος καλείται να βγάλει περισσότερα από τα καλά του στοιχεία σε τέτοια ματς. Άλλωστε αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και σήμερα δεν το έπραξε. Κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά ήταν σε κακή μέρα.

Μπουνανότε: Θεωρητικά ήταν το ένα από τα δύο εξτρέμ της ΑΕΚ. Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις πήρε την μπάλα από τον άξονα. Δεν του βγήκαν πολλές φάσεις, υπήρξε ζήτημα συνεργασίας με τον Βάργκας. Πιστώνεται μια εξαιρετική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, αλλά το σουτ που έκανε στην εστία του Όλδεν κόντραρε σε αμυντικούς. Η ΑΕΚ περιμένει περισσότερα από τον «νάνο».

Αραβίδης: Έδωσε πολλές μάχες με τα στόπερ του ΠΑΟΚ. Έφαγε …ξύλο, σκόραρε το γκολ της ΑΕΚ προλαβαίνοντας τον Όλσεν, μπαίνει στους παίκτες που μόχθησαν περισσότερο στο χθεσινό ντέρμπι. Όταν χρειάστηκε βγήκε στα άκρα, για να ανοίξει διαδρόμους στους συμπαίκτες του.

Μπαρμπόσα: Ορεξάτος μπήκε στο ματς ο Πορτογάλος. Δημιούργησε προβλήματα από τα αριστερά και τις προϋποθέσεις για να σκοράρει η ΑΕΚ, ειδικά στα τελευταία λεπτά, όπου χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες.

Πλατέλλας: Αγωνίστηκε για 14 λεπτά στο ματς, χωρίς τις καθυστερήσεις. Δεν τροφοδοτήθηκε πολύ και δεν μπόρεσε να μπει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, στο κλίμα του ντέρμπι.

Μάνταλος: Στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε προσπάθησε να γυρίσει μόνος του το ματς. Έχει δύο σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαία την κεφαλιά που βγάζει ο Όλσεν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, αφού με τη δική του παρουσία στο γήπεδο, η ΑΕΚ έβγαλε πολλές φάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X