Δέλλας: «Δικά μας λάθη και στα δύο γκολ»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για προσωπικά λάθη της ΑΕΚ και στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ που έφεραν την ανατροπή του 0-1, έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ο τεχνικός της Ενωσης είπε στην συνέντευξη Τύπου «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Έγινε καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Το φέραμε εκεί που θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά από λάθη δικά μας δεχτήκαμε δύο γκολ. Θα μπορούσε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ εμείς και να καθαρίσουμε το ματς. Στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι. Ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μας, για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Σε όλα τα γήπεδα όμως θα πηγαίνουμε για τη νίκη, και θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό δουλεύω με την ομάδα και αυτό μου αρέσει να βλέπω. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη διάταξη μας και παίξαμε καλύτερα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Για το 4-3-3 και το πρώτο ημίχρονο ο Δέλλας είπε: «Δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν ήταν 4-3-3, αλλά κάπως διαφορετικό. Το θέμα είναι πως μπαίνεις μέσα σε ένα τέτοιο ματς. Δεν πατούσαμε καλά, δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει αν δεν κάναμε τόσα λάθη στο κέντρο. Δίναμε ευκαιρίες στους αντιπάλους και ειδικά στον Μακ να μας δημιουργήσει προβλήματα. Έχω πει ότι πρέπει να διδάξεις ένα παιχνίδι, αλλά εμείς διδαχτήκαμε από το σημερινό ματς. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Χρειάζονται προσοχή και συγκέντρωση. Μας στοίχισε η φάση του πέναλτι. Πρέπει να μαθαίνουμε και οι παίκτες μου και εγώ. Πρέπει να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη».

Για το αν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς ακόμα .Εγώ το στοιχείο που κρατάω είναι ότι τους ενδιαφέρει να παίξουν ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή για τον κόσμο, οι ομάδες πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο».

Για το τι δεν λειτούργησε σωστά: «Το ότι αλλάξαμε τη διάταξη μας, γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά από τις υπόλοιπες ομάδες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όταν επανήλθαμε στον σχηματισμό μας , λειτουργήσαμε καλά. Όμως είναι κάποια πράγματα στο παιχνίδια, που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και σήμερα στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X