"Στους κορυφαίους ο Κατσικάρης"

"Στους κορυφαίους ο Κατσικάρης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε από την ΑΕΚ την προπονητική του καριέρα και πλέον είναι ένας σημαντικός προπονητής στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Φώτη Κατσικάρη, που χαρακτηρίστηκε ως “ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη” από τον Αουγκούστο Λίμα. Ο Βραζιλιάνος σέντερ της Μούρθια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του προπονητή:

“Έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες, είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν! Ανυπομονώ να ξεκινήσει η Liga Endesa! Το φετινό πρότζεκτ της Μούρθια με συναρπάζει. Πλέον έχουμε μαζί μας έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες με τον κόουτς Φώτη Κατσικάρη στην άκρη του πάγκου. Έρχεται για να μας περάσει τη φιλοσοφία του που τον έχει κάνει σπουδαίο. Είναι ένας κορυφαίος προπονητής. Απολαμβάνουμε το ότι τον έχουμε μαζί μας στη Μούρθια. Δεν θα μας αφήσει να χαλαρώσουμε, είναι σίγουρο! Μου αρέσει σαν προσωπικότητα και σαν προπονητής! Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X