Ο Μιχάλης που δεν ξεχάστηκε ποτέ (VIDEO)

Ο Μιχάλης που δεν ξεχάστηκε ποτέ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα 26 του χρόνια κλείνει σήμερα ένας «στρατιώτης» της ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Παυλής που ξεκίνησε από την Μυτιλήνη (γεννημένος το ’89), πέρασε από τις Ακαδημίες της, έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Ενωσης στα καλά (με Ριβάλντο) και στα άσχημα (έζησε τον υποβιβασμό), και αφού η μοίρα του έπαιξε άτιμο παιχνίδι με την υγεία του αυτός δεν το έβαλε κάτω. Συνεχίζει να δουλεύει και να προσφέρει στην μεγάλη του αγάπη. Την ΑΕΚ.

Ο Παυλής σταμάτησε το ποδόσφαιρο μεσούσης της χρονιάς που έπαιζε η ΑΕΚ στην Γ’ εθνική για λόγους υγείας. Εκτοτε η οικογένεια της Ενωσης τον έβαλε στην… αγκαλιά της, με τον ίδιο να εργάζεται στις Ακαδημίες της. Από φέτος προπονεί την Κ11 της ΑΕΚ, με μικρά παιδιά που τον βλέπουν σαν ήρωα. Αλλωστε ο Μιχάλης είναι ένας ήρωας. Της πραγματικής ζωής. Και αν τον ποδόσφαιρο τον… έχασε νωρίς, η ΑΕΚ τον είχε, τον έχει και θα τον έχει κάτω από τα φτερά της. Αλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος «Μόνο… ΑΕΚ».

Και αυτό σημαίνει δίπλα της σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, πυγμαχία, μέχρι και… σκάκι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X