Τους έχει βάλει γκολ και… ξέρει (VIDEO)

Τους έχει βάλει γκολ και… ξέρει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τραϊανός Δέλλας σε μία από τις (βασικές) σκέψεις του για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχει τον Δημήτρη Ανάκογλου στο βασικό σχήμα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πάντως την Τούμπα την ξέρει, έχει παίξει με τον Πανσερραϊκό παλαιότερα και μάλιστα τον Απρίλιο του 2009 είχε σκοράρει σε ένα παιχνίδι που έχασε η ομάδα του (4-1), αλλά τότε στα 17,5 χρόνια του είχε κάνει πολύ καλό ματς.

Εκτός του γκολ που έβαλε στο 76’ ο τότε νεαρός Ανάκογλου (βασικός σε όλο το ματς από τον προπονητή του Ούγκο Μπρος), είχε κάνει ακόμη μια εξαιρετική φάση δέκα λεπτά αργότερα για να σκοράρει, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Χαλκιά.

Από εκείνη την εμφάνιση άρχισε και το στενό πρέσινγκ του ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει «πακέτο» με τον Γεωργιάδη από τις Σέρρες, αλλά τελικά πήρε μόνο τον δεύτερο και τον Ιανουάριο του 2013 ο Ανάκογλου φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X