Επέστρεψε ο Πρίφτης στον Αρη

Επέστρεψε ο Πρίφτης στον Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία του Αρη για τη νέα σεζόν συνεχίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος την Δευτέρα βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο.

Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως  «κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα, έγινε εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είμαστε σε καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά. Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες και η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Στόχος είναι να «δεθούμε» εντός και εκτός παρκέ και τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά».

Οσον αφορά το 2ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» (25-27/9) ανέφερε: «Στο «Nick Galis Cup» θα δώσουμε τα πιο δυνατά, μέχρι τώρα, τεστ και θα δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, οπότε αυτοί οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ντομινίκ Ουότερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον αστράγαλο και προπονήθηκε κανονικά. Αντιθέτως οι Τζαμέλ Χάγκινς (τενοντίτιδα) και Τάσος Δήμας (δέχτηκε χτύπημα στον καρπό στο φιλικό με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε αγώνα νοκ άουτ στις 7 Οκτωβρίου για το Κύπελλο, στο πρώτο επίσημο ματς και των δύο ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X