Συμφωνία Λάρισα - Bayer

Συμφωνία Λάρισα - Bayer

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γερμανική εταιρεία φαρμάκων θα διαφημίζεται την ερχόμενη σεζόν στο AEL FC Arena.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, συμφωνήθηκε η διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γεωργία της Bayer CropScience εντός του γηπέδου ΑΡΕΝΑ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του κου Απόστολου Κλοντζάρη, Country Head της Bayer CropScience και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΛ κου Αλέξη Κούγια.

Εχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τον Ελληνα αγρότη, η εταιρία καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών BayWin στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερα στον τομέα των σπόρων, η εταιρία πρόσφατα εγκαινίασε το πιλοτικό πρόγραμμα για το βαμβάκι «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF).

Πεπεισμένη για την αναγκαιότητα εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στην γεωργία, η Bayer CropScience τονίζει την πολυετή παρουσία της στην «καρδιά της αγροτικής κοινωνίας» την οποία υποστηρίζει ενεργά προσφέροντας τόσο καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας όσο και σπόρους αλλά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας για επαγγελματίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X