ΑΕΚ: Νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε στη Δράμα! (VIDEO)

ΑΕΚ: Νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε στη Δράμα! (VIDEO)

Μετά τις νίκες επί Αρη, ΠΑΟΚ και Ρεάλ Μαδρίτης, ήττα στη Δράμα και ο Γιάτσεκ Γμοχ δηλώνει «άλλη μια τέτοια εμφάνιση και σηκώνομαι και φεύγω»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσο πιθανό θεωρείται για μια ομάδα, να επικρατεί της μεγάλης Ρεάλ Μαδρίτης, να ξεκινά το πρωτάθλημα με νίκη 3-0 επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη και 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και στη συνέχεια να καταρρέει απέναντι στη Δόξα Δράμας;

Απίθανο. Και όμως, αν μιλάμε για την ΑΕΚ του 1985, στο μέσο των «πέτρινων» χρόνων, ήταν μια πραγματικότητα. Ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Για τα «καλύτερα» αναφερθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, με κορυφαίο γεγονός αναμφίβολα την τεράστια επικράτηση επί της Ρεάλ. Λίγες μέρες έπειτα, η Ενωση ταξίδεψε στη Δράμα και ηττήθηκε με 1-0.

Βέβαια, το ακριβές είναι πως κατέρρευσε, καθώς όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα, «σφυροκοπήθηκε» άγρια από τους Δραμινούς πριν λυγίσει με φάουλ του Βούλτσεφ, με τον Γιάτσεκ Γκμοχ που είχε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ να ωρύεται και να λέει πως θα παραιτηθεί σε παρόμοια εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X