To συν του ΠΑΟΚ που γίνεται… πλην

To συν του ΠΑΟΚ που γίνεται… πλην
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη το βράδυ έχουμε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Super League. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ, σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον για το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στο χορτάρι της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ μετρά 10 επίσημα ματς μέχρι σήμερα. Λόγω προκριματικών Europa League έχει περισσότερα παιχνίδια από την ΑΕΚ που μετρά μόλις τρία. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ τελευταία είναι μία… άλλη ομάδα.

Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ μπήκαν στην ομάδα και αλλάζουν τα δεδομένα στην επίθεση, ενώ οι πολλές μεταγραφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες της περιόδου καθιστούν τον ΠΑΟΚ μια άλλη ομάδα. Οπότε όσα δούλευε πριν ο Τούντορ, δεν έχουν τόση σχέση με τον ΠΑΟΚ που θα δούμε μεθαύριο που ακόμη χτίζεται.

Και αυτό βολεύει την ΑΕΚ που θα έχει απέναντι της μια ομάδα που δεν είναι «δεμένη» και θα είχε προβάδισμα μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη, ο Τούντορ έχει ποιοτικές λύσεις στα χέρια του. Κάτι που με την Καμπάλα δεν το «εξαργύρωσε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X