Λύσεις για κάθε ανάγκη

Λύσεις για κάθε ανάγκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανάγνωση των αριθμών της φιλικής αναμέτρησης με την Κηφισιά ανέδειξε ως κορυφαίο παίκτη της «Βασίλισσας» τον Ορτον, με τον Μαυροκεφαλίδη να ακολουθεί. Είναι αλήθεια πως οι δύο ψηλοί της ΑΕΚ έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι επιθετικά, αλλά ήταν και ματς ειδικών συνθηκών. Βλέπετε, η Κηφισιά δεν είχε κλασικό σέντερ στη σύνθεση της και επιχειρούσε να αντιμετωπίσει την Ενωση με «κοντά» σχήματα και να βγάλει τη μπάλα έξω από το καλάθι.
Στα σημαντικά συμπεράσματα αυτού του παιχνιδιού είναι πως η ΑΕΚ έδειξε πως έχει λύσεις για κάθε ανάγκη. Εχει παίκτες όπως είναι οι Μαυροκεφαλίδης, Χέρστον, Σάκοτα, Μιλόσεβιτς που μπορούν να παίξουν με μεγάλη ευχέρεια κοντά και μακριά από το καλάθι. Και αυτό αναμφίβολα δημιουργεί ένα πολυδιάστατο σύνολο, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ανάγκη που δημιουργεί ένα παιχνίδι και να έχει λύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X