Οι «πειραματισμοί» του Σάκοτα

Σάκοτα: «Ομάδα δύναμη για πολλά χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ έπειτα από το πρώτο δείγμα γραφής της ομάδας στο φιλικό με την Κηφισιά. Η «Βασίλισσα» πήρε τη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έδειξε μέρος των πολλών δυνατοτήτων που έχει. Ο Ντράγκαν Σάκοτα πειραματίστηκε αρκετά σε πρόσωπα και σχήματα, ώστε να διαπιστώσει στην πράξη τις δυνατότητες που του προσφέρει το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του.
Ηταν φανερό για κάθε θεατή της αναμέτρησης, πως όποτε η ΑΕΚ πατούσε το γκάζι έπαιρνε διαφορά από την Κηφισιά. Οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν κάπως κουρασμένοι από την προετοιμασία – ο ρυθμός δεν έχει μειωθεί ακόμα – αλλά αυτό κρίνεται φυσιολογικό. Δεν είχαν τον ρυθμό που απαιτείται και αρκετά κενά, κυρίως στην αμυντική λειτουργία.
Ωστόσο, στα επόμενα φιλικά – ειδικά αυτά στα Χανιά στο τέλος της εβδομάδας – θα αρχίσουν να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι δυνατότητες της νέας ΑΕΚ. Απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, η Ενωση θα κοντραριστεί με ομάδες που έχουν δυναμική και θα μπορεί να βγάλει ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα ο «Σάλε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X