Μπαίνει κι αλλάζει τα πλάνα

Μπαίνει κι αλλάζει τα πλάνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Και να που όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται οι επιλογές του Δέλλα. Πρώτα ο Μάνταλος, μετά ο Κορδέρο και τώρα ο Μπακάκης. Τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν πολλά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Κι αν η περίπτωση του Ισπανού δεν έχει άμεση σχέση με τις αλλαγές στο βασικό σχήμα, από τη στιγμή που Γιόχανσον και Σιμόες μοιάζουν “αχτύπητο” δίδυμο, δε συμβαίνει το ίδιο με τους δύο Έλληνες διεθνείς.
Για τον Μάνταλο έχει ήδη φανεί ότι η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ο βαθμός ετοιμότητάς του, άρχισαν να βάζουν …δύσκολα στον Δέλλα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Η επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη θα προσθέσει έναν ακόμα (διπλό αυτή τη φορά) ευχάριστο πονοκέφαλο στον Έλληνα προπονητή. Ποιος είναι αυτός; Καταρχάς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Γκάλο ή θα μείνει στον πάγκο ο Βραζιλιάνος για να μπει μέσα ο Έλληνας άσος; Ο Μπακάκης μπορεί να παίξει με άνεση τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως πιο προωθημένος στη μεσαία γραμμή, ενώ η κοινή παρουσία του με τον Γκάλο στον Παναιτωλικό (με τον Μπακάκη πίσω και τον Βραζιλιάνο μπροστά), μας έδειξε ότι έχουν την ικανότητα να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στην δεξιά πλευρά.
Δεν είναι όμως τόσο εύκολη η απόφαση για τον Δέλλα να τους επιλέξει μαζί στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Πλατέλλας πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα ως τώρα και δικαίως διατηρεί θέση βασικού στην ομάδα.
Το δεδομένο είναι ότι με την επιστορφή του Μπακάκη προστίθεται ένας ακόμα ποιοτικός ποδοσφαιριστής στην ομάδα, γεγονός που αυξάνει τις επιλογές του προπονητή κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ΑΕΚ βρίσκει λύσεις εκ των έσω και μένει πλέον να φανεί εντός γηπέδου η αγωνιστική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X