Αβεβαιότητα για τους πρώην της ΑΕΚ

Αβεβαιότητα για τους πρώην της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πήρε την 5η θέση στο Ευρωμπάσκετ και θα χρειαστεί να περάσει με επιτυχία τη δοκιμασία του Προολυμπιακού για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου Αυγούστου στο Ρίο.

Ορισμένα πρόσωπα πιθανότατα θα είναι διαφορετικά. Υπάρχει αβεβαιότητα για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Φώτη Κατσικάρη, ενώ η Ομοσπονδία τόνισε πως σύντομα θα ανακοινώσει το πλάνο ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Αναμφίβολα το θέμα του παλιού παίκτη και πρώην προπονητή της ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπανούλης δεν θα είναι εκεί, ενώ οι πρώην της ΑΕΚ, Ζήσης και Μπουρούσης φαίνεται πως το σκέφτονται, αλλά ως τώρα δεν έχουν μιλήσει για απόσυρση από τη «γαλανόλευκη». Πιθανότατα το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, όταν οι παίκτες θα έχουν ξεκουραστεί, θα μπορούν να σκεφτούν πιο καθαρά και θα βάλουν στο μυαλό τους την προοπτική της Βραζιλίας.

ÆÇÓÇÓ ÓÐÁÍÏÕËÇÓ ÌÐÏÕÑÏÕÓÇÓ  ÅËËÁÄÁ - ËÅÔÏÍÉÁ(ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2015) ZISIS SPANOULIS BOUROUSIS  GREECE - LATVIA(EUROBASKET 2015)Ας δούμε πως έχουν τα δεδομένα για το Προολυμπιακό που θα γίνει την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου (5-11). Θα πάρουν μέρος 18 ομάδες, χωρισμένες σε τρεις ομίλους που θα διεξαχθούν σε τρεις διαφορετικές χώρες. Η νικήτρια κάθε γκρουπ (6άδας) θα ταξιδέψει στο Ρίο. Πρόκειται να δοθούν δηλαδή τρία «εισιτήρια».

Οι ομάδες που έχουν σίγουρη θέση για το Προολυμπιακό είναι οι εξής 12: Ελλάδα, Σερβία, Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Ανγκόλα, Τυνησία, Σενεγάλη, Νέα Ζηλανδία.
Εκκρεμεί το Πανασιατικό πρωτάθλημα που θα γίνει από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Οκτωβρίου. Από εκεί θα προκριθεί για τους Ολυμπιακούς η πρωταθλήτρια και οι τρεις επόμενες θα πάρουν «εισιτήριο» για το Προολυμπιακό. Οι τρεις θέσεις που απομένουν για να γίνουν 18 οι ομάδες, θα προκύψουν από τις διοργανώτριες των τριών Προολυμπιακών τουρνουά.

Οι χώρες που έχουν εξασφαλίσει θέση για τους Ολυμπιακούς είναι οι: Βραζιλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Λιθουανία, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Νιγηρία και Αυστραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X