Αποθέωση για την ΑΕΚ και τους διεθνείς της στο "Metro Mall"

Αποθέωση για την ΑΕΚ και τους διεθνείς της στο "Metro Mall"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η “μάχες” αυτό το Σαββατοκύριακο δεν γίνονται στα γήπεδα της Super League, αλλά στους αγωνιστικούς χώρους του νέου Pro Evolution Soccer 2016, το οποίο παρουσιάζεται στο “Metro Mall” του Αγίου Δημητρίου με έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο. Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ έφτασαν από νωρίς στον ειδικό χώρο που έχει στηθεί από τον Sport fm με σκοπό να αποθεώσουν τους τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, οι οποίοι είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης.

Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Πλατέλλας, Χρήστος Αραβίδης και Μιχάλης Μπακάκης θα δοκιμάσουν το νέο PES 2016 και φυσικά θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι από νωρίς έχουν μετατρέψει το εμπορικό κέντρο σε …Νέα Φιλαδέλφεια.

Το enwsi.gr βρέθηκε στο “Metro Mall” και σας παρουσιάσει με αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

IMG_1214κοσμος αεκ metro mall kosmos aek

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X