Η μεγάλη επιστροφή

Η μεγάλη επιστροφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από αρκετούς μήνες, το “μηχανάκι” της Ένωσης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και μετράει αντίστροφα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες για την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του ιατρικού τιμ της Ένωσης.

Ο Μπακάκης στο φιλικό με τον Απόλλωνα, την προηγούμενη Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα με τον Νίκο Πανταζή. Τέσσερις μέρες αργότερα, βγήκε από τη λίστα των απόντων του προπονητή και νωρίτερα στα Σπάτα έκανε το πρόγραμμα της ομάδας.

Βεβαίως θα χρειαστεί ένα διάστημα για να μπορέσει ο Μπακάκης να είναι έτοιμος να μπει σε συνθήκες κανονικού αγώνα, αλλά η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Κάτι που γεμίζει με χαμόγελα τον Τραϊανό Δέλλα, που βλέπει ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο της ομάδας να επιστρέφει στις …επάλξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X