"Τούρμπο" τον Οκτώβρη

Ο Μπακάκης κάνει το δικό του σερί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θαύμα του ο Μιχάλης Μπακάκης το έχει κάνει. Με την σκληρή του δουλειά μαζί με τον Νίκο Πανταζή και το υπόλοιπο τιμ αποκατάστασης, διέλυσε όλα τα… κοντέρ και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων του ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι πότε θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Και η απάντηση βρίσκεται μέσα στον Οκτώβρη. Ο Μπακάκης ήδη όχι μόνο έχει βάλει μπάλα στο πρόγραμμα του, αλλά συμμετέχει και σε κάποιες ασκήσεις με μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Προς το παρόν επιφυλακτικά. Όμως μέσα στο επόμενο διάστημα και μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, ο διεθνής μπακ θα πατήσει το “τούρμπο”.

Ο Μπακάκης θα προσθέτει όλο και περισσότερη μπάλα στο πρόγραμμα του. Και σταδιακά θα μπαίνει σ’ όλο και περισσότερες ασκήσεις. Κάνοντας ακόμα και σουτ και βγάζοντας σέντρες. Αν όλα πάνε όσο καλά δείχνουν αυτή την στιγμή, το “Τούρμπο” της ΑΕΚ θα είναι και πάλι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, ακόμα και στα μέσα του Οκτώβρη. Κάτι που προφανώς θα δώσει στο Δέλλα ένα ακόμα υπερόπλο για την βασική ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X