Εγινε το «θαύμα» με τον Μπακάκη

Εγινε το «θαύμα» με τον Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν, πήραν σήμερα στην ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Μπακάκης υπεβλήθη σε νέο απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της αποθεραπείας του και τα αποτελέσματα κρίνονται κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Ο διεθνής μπακ είναι ιατρικώς έτοιμος και είναι πλέον στη διακριτική ευχέρεια του Δέλλα, πότε θα τον εντάξει πλήρως στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Βέβαια, εδώ πρόκειται για ένα μικρό «θαύμα». Και επειδή κάθε «θαύμα» έχει την εξήγηση του, αυτή έγκειται στην εξαιρετική και ποιοτική δουλειά του Νίκου Πανταζή και των μελών του τμήματος αποκατάστασης της ΑΕΚ, αλλά και στην εξαιρετική αντίδραση του παίκτη στο πρόγραμμα του. Το enwsi.gr σας είχε δείξει από την Τρίτη εικόνες από την προχωρημένη αποθεραπεία του Μπακάκη και το πρόγραμμα που έκανε πριν το φιλικό με τον Απόλλωνα, υπό τις οδηγίες του Πανταζή.
Ο Μπακάκης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, δύο μήνες σχεδόν πριν την αρχική πρόβλεψη που είχε υπάρξει. Εντάσσεται άμεσα στο πρόγραμμα της ομάδας και αποτελεί θέμα εκτίμησης του «κιτρινόμαυρου» επιτελείου τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν. Είναι δεδομένο πάντως πως υπήρξαν εκπληκτικά αποτελέσματα και ο Μπακάκης θα είναι έτοιμος πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X