Ο Ντιέγκο στην Dream Team των ...κοντών (VIDEO)

"Για τους τρεις εκεί ψηλά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε απολαμβάνει τα όσα ζει στην Ελλάδα με τα χρώματα της ΑΕΚ. Έχει καταφέρει να γίνει ο σταρ της Ένωσης, ενώ ήδη ξεκίνησε να σαρώνει τα βραβεία στη Σούπερ Λιγκ.

Και μπορεί να του λείπει το ύψος, αλλά καταφέρνει με την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει να ξεχωρίζει. Το έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ  ξεκίνησε να το δείχνει και στην ΑΕΚ.

Ο Ντιέγκο πάντως βρίσκεται στην Dream Team των κοντών όλου του πλανήτη.  Στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε video το οποίο αναπαράγει ιστοσελίδα στη Πολωνία, που αναφέρει τους καλύτερους κοντούς του πλανήτη, τα τελευταία χρόνια. Και ο ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται στην ίδια ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά και τους Τζιοβίνκο, Πιάτι , Βιγιάλμπα και άλλους μεγάλους…κοντούς του ποδοσφαίρου. Προπονητής αυτής της ομάδας επιλέχθηκε ο Σαμπάολι της Εθνικής Χιλής, με ύψος 1.72.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X