O "Τίγρης", ο Μανσούρ και το...γήπεδο

O "Τίγρης", ο Μανσούρ και το...γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός χτύπησε στα δημοσιογραφικά γραφεία, με την γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τον Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ. Το enwsi.gr πάντως σας ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες της συνάντησης και το περιεχόμενο αυτών που συζητήθηκαν.

Είναι σαφές ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του χρηματιστηρίου του Κατάρ θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και η συνάντηση του με τον Μελισσανίδη αφορούσε καθαρά αυτό το κομμάτι. Άλλωστε γνωρίζει ότι ο «Τίγρης» είναι πανίσχυρος επιχειρηματικά. Στο ραντεβού που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή όμως δεν έγινε κουβέντα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι έτσι και αλλιώς περιμένουν την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης, αλλά και της εκλογικής διαδικασίας, προκειμένου να μπουν όλα σε μια σειρά και να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια.

Όλο το προηγούμενο διάστημα είναι δεδομένο ότι δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια στο κομμάτι των επαφών για το γήπεδο. Και είναι ένα ζήτημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Μανσούρ δεν είχε «κιτρινόμαυρο» περιεχόμενο, αλλά ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, ότι στο μέλλον δεν θα προκύψει κάποιο ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X