Μέγα σκάνδαλο με την καρατόμηση του Τσαχειλίδη

Μέγα σκάνδαλο με την καρατόμηση του Τσαχειλίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα δεν άρχισε καλά-καλά το πρωτάθλημα κι ένα νέο σκάνδαλο δρομολογείται στο χώρο της διαιτησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Έφεση της Τρίτης» που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Γιάννης Τσαχειλίδης καρατομείται από τη θέση του λόγω… ανυπακοής. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ (που είναι ο υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών στο πρωτάθλημα) πρόκειται να «ξηλωθεί» επειδή αρνήθηκε να βάλει συγκεκριμένο ρέφερι που του ζητήθηκε σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσαχειλίδης έγινε αποδέκτης ζωηρών ενστάσεων για τους ορισμούς κι εξαιτίας της αντίδρασής του στο ενδεχόμενο να ορίζει καθ’ υπαγόρευση, αποφασίστηκε να παυθεί σιωπηρώς από τα καθήκοντά του. Μάλιστα, έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη να προαλείφεται για τη θέση και να ‘ναι έτοιμος να προχωρήσει στους ορισμούς της επόμενης αγωνιστικής. Όσο για τον Τσαχειλίδη -παρόλο που υπάρχει πρόθεση να διατηρηθεί στους παρατηρητές- δεν σκοπεύει να δεχθεί το «καπέλωμα» και θα παραιτηθεί, μένοντας μόνο διεθνής παρατηρητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X