Βασιλαντωνόπουλος: «Τώρα σκεφτόμαστε την Τούμπα» (VIDEO)

Βασιλαντωνόπουλος: «Τώρα σκεφτόμαστε την Τούμπα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη στο ντέρμπι της Τούμπας σε περίπου μία εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο νεαρός άσος της Ένωσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του τόσο στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι, τον Απόλλωνα, όσο και στο δύσκολο ματς που ακολουθεί για τους Κιτρινόμαυρους.

«Γνωρίζω πολλά παιδιά από τον Απόλλωνα και κυρίως τον προπονητή του. Θεωρώ πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη Β’ Εθνική, από τη στιγμή που λείπει και η ΑΕΚ. Έχει μία καλή ομάδα. Εμείς πήραμε χρόνο συμμετοχής σήμερα, ήταν ένα καλό φιλικό για όσους δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΣ. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, μας βοήθησε και από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε το επόμενο ματς που θα είναι δύσκολο, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα προετοιμαστούμε όμως κατάλληλα, θα δουλέψουμε και θα πάμε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε.

Σε ερώτηση πώς νιώθει που κάνει προπονήσεις με ποδοσφαιριστές όπως ο Μπουονανότε και ο Βάργκας, είπε: «Κάνει καλό σε όλους μας. Μας δίνει έξτρα ώθηση, η παρουσία τόσο έμπειρων παικτών στην προπόνηση. Μας καθοδηγούν, μας βοηθούν ιδιαίτερα. Είναι κέρδος για τα νέα παιδιά και όχι μόνο. Ο καθένας μας παίρνει από τον άλλον στις προπονήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X