Ζωντανά στο WEB RADIO του enwsi.gr το ΑΕΚ – Απόλλων (17:30)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Εnwsi.gr μεταδίδει διαδικτυακά – ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απο την 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι και σήμερα έχετε ακούσει LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO. Και στην φετινή σεζόν, το enwsi.gr θα βρίσκεται σ’ όλα τα γήπεδα δίπλα στην ΑΕΚ , για να μεταδώσει όλα τα ματς μέσω του web radio.

Σήμερα το enwsi.gr θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα μεταδώσει στις 17.30 ζωντανά το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα. Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, ο Δέλλας θέλει να κάνει αγωνιστικά πειράματα και δοκιμές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σ’ όσους ποδοσφαιριστές του, δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα πολλά αγωνιστικά λεπτά. Επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ θα δει και παίκτες από την κ20, που πρόσφατα έγιναν επαγγελματίες.

Μπείτε στο Enwsi.gr στις 17.30 και ακούστε ζωντανά από το Web Radio την περιγραφή του φιλικού, που δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση. Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρίσκεται ο Μανώλης Βογιατζάκης και ο Κώστας Τσίλης για την ραδιοφωνική περιγραφή και ο Τάσος Καπετάνακος για την γραπτή και μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου, θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X