"Αγώνας με δύο σπουδαίες ομάδες"

"Αγώνας με δύο σπουδαίες ομάδες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση μετά τη λήξη του αγώνα με το Βέλγιο περί… κλοπής από την Ισπανία στο ματς του 2007 συζητήθηκαν, αλλά ο ίδιος ανέφερε στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου για το σημερινό παιχνίδι: «Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία πώς βλέπω εγώ αυτό το παιχνίδι, αλλά πώς το προσεγγίζει όλη η ομάδα. Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, που είναι έτοιμες για να μονομαχήσουν και να νικήσουν».

Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ πρόσθεσε:

“Η Ισπανία δυσκολεύτηκε με την Πολωνία που είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν θα έχουμε την προσοχή μας μόνο στον Πάου Γκασόλ, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά σε όλους τους παίκτες τους, γιατί έχουν πολύ ταλέντο. Είναι ασέβεια να μην αναφέρει κάποιος παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Ρούντι ή τους άλλους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία τι θα κάνω εγώ. Αυτό που μετρά είναι η ομάδα, να νικήσουμε και να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X