"Τρέλα" Μαντσίνι για Σιμόες

Απίθανο να προλάβει την πρεμιέρα ο Ντίντακ, καθυστερεί η ΕΠΟ τη διαδικασία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο μέσο να είναι σταθερά μεταξύ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος, στα τρία πρώτα παιχνίδια της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα!

Ο Σιμόες, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που τον έφερε στην ΑΕΚ, κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας και έχει συνθέσει ένα φανταστικό δίδυμο με τον Γιόχανσον, με την «Ένωση» να στηρίζει πολλά στους δύο άσους.

Ο Σιμόες υπέγραψε στην ΑΕΚ πέρυσι τον Γενάρη, ωστόσο το διάστημα που ακολούθησε μέχρι να έρθει στη χώρα μας, δέχθηκε φοβερές πιέσεις τόσο από την Σεβίλλη όσο και από την Μαρσέιγ, που επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν.

Με την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει όμως την υπογραφή του και τους δύο συλλόγους να μένουν έτσι με την… όρεξη. Μετά τον Μαρσέλο Μπιέλσα της Μαρσέιγ αλλά και τον Ουνάι Έμερι της Σεβίλλης, ένας ακόμα σπουδαίος προπονητής, μιας μεγάλης ομάδας, εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για τις ικανότητες του άσου της ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, που σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» τον θέλουν να έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Σιμόες, μετά το φιλικό της «Ένωσης» με την Ίντερ, ρωτώντας τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Πορτογάλο και λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κάλλιστα θα είχε θέση και στην δική του ομάδα!

Κάτι που αποτελεί μεγάλο «παράσημο» για τον Σιμόες, του οποίου το όνομα φιγουράρει στα μπλοκάκια κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης, ήδη.

Πηγή: Ώρα των Σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X