«Σωστή αντίδραση αλλά…»

Προετοιμασία ΑΕΚ: 12η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Τραϊανό Δέλλα ένα από τα σημαντικά στοιχεία του χθεσινού ματς, ήταν ο τρόπος που η ΑΕΚ αντέδρασε μετά το γκολ που δέχθηκε. Άλλωστε δεν είναι και μικρό πράγμα, να γυρίζει… ανάποδα ένα παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, μέσα σε λιγότερο από μισό ημίχρονο. Και φυσικά ο Δέλλας εξήρε αυτή την αντίδραση, μιλώντας σήμερα στα αποδυτήρια. Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε και παρατηρήσεις να κάνει. Και για το κακό πρώτο 20άλεπτο, αλλά και για τις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου.
«Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από το παιχνίδι και βέβαια από τους τρεις βαθμούς. Κυρίως από την αντίδραση που είχαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Αντιδράσατε σωστά, όπως έπρεπε, όχι με πανικό αλλά και με ταχύτητα. Όμως πριν από το γκολ δεν είχαμε μπει καλά στο γήπεδο και δεν είχαμε ρυθμό, παρά το γεγονός ότι είχαμε κατοχή μπάλας. Ενώ και στην φάση του γκολ που δεχθήκαμε, δεν αντέδρασε σωστά η αμυντική μας λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, είχαμε καλύτερο ρυθμό, βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο που έχουμε δουλέψει και κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Όμως έπρεπε να σκοράρουμε. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και τους δώσαμε χώρο. Ρισκάραμε και κάποια στιγμή κινδυνέψαμε να δεχθούμε γκολ. Δεν θα πρέπει να το ξανακάνουμε. Πρέπει τις ευκαιρίες που έχουμε να τις κάνουμε γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X