"Ετοίμασε το πολυβόλο για το Φάληρο" (VIDEO)

"Ετοίμασε το πολυβόλο για το Φάληρο" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχώρηση του Ράφικ Τζεμπούρ από τα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου, το απόγευμα της Κυριακής, μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σήμανε …συναγερμό σε όλους τους φίλους της ομάδας που εκείνη τη στιγμή έβγαιναν από τις θύρες που βρίσκονται δίπλα σ’ αυτή των επισήμων. Δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ένωσης έσπευσαν κοντά του για να βγάλουν μια φωτογραφία ή να κρατήσουν την υπογραφή του ως ενθύμιο στο match programm της αναμέτρησης που είχε προηγηθεί. Η ώρα περνούσε, αλλά ο κόσμος αντί να μειώνεται όλο και αυξανόταν, με τον Τζεμπούρ να περιμένει υπομονετικά για να μη χαλάσει το χατήρι σε κανέναν.

Οι μικρότεροι σε ηλικία αρκούνταν σε μια φωτογραφία και σε ένα χάιδεμα στο κεφάλι. Οι μεγαλύτεροι είχαν περισσότερες …απαιτήσεις. “Δεν πειράζει που τραυματίστηκες τώρα. Στο Φάληρο σε θέλουμε. Εκεί ετοίμασε το πολυβόλο σου Ράφικ. Είσαι μεγάλη παιχτάρα”, είναι μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν προς τον έμπειρο επιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X