ΑΕΚ υπεράνω κομμάτων

ΑΕΚ υπεράνω κομμάτων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες το enwsi.gr σας είχε παρουσιάσει και αναλύσει, την πεποίθηση που υπάρχει στην ΑΕΚ ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 20 Σεπτεμβρίου. Είχε γίνει σαφές από τότε, πως στην Ενωση θεωρούν πως θα είναι κερδισμένοι ό,τι και αν βγάλει η κάλπη. Βλέπετε, έχουν κινηθεί σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας, έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες τηρώντας κάθε κανόνα και πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Και δεν υπάρχει επιστροφή.
Η παρουσία του Αλέκου Φλαμπουράρη, στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, φανερώνει τον υπερκομματικό χαρακτήρα που έχει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ, οι εκπρόσωποι της, ο Δημήτρης Μελισσανίδης που ηγείται της υπόθεσης της «Αγιά Σοφιάς», διατηρούν εξαιρετικό επίπεδο επαφών με εκπροσώπους όλων των κομμάτων. Ο Φλαμπουράρης είχε θετική στάση απέναντι στην ΑΕΚ και στο προηγούμενο διάστημα, παρά την έντονη αρνητικότητα συγκεκριμένων (πρώην στο μεγαλύτερο ποσοστό) στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ετσι, στην ΑΕΚ περιμένουν με ηρεμία τις πολιτικές εξελίξεις. Ενδεικτικό είναι πως από σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναχωρεί για το εξωτερικό, όπου θα μείνει για περίπου δύο εβδομάδες. Το ταξίδι του «τίγρη» σχετίζεται αποκλειστικά με επαγγελματικές ασχολίες του. Με την επιστροφή του, υπάρχει πίστη πως θα τρέξουν εξελίξεις και η ΑΕΚ θα αποκτήσει την πολυπόθητη άδεια για να ξεκινήσει εργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X