Καληνύχτας και «καληνυχτάκηδες»

Καληνύχτας και «καληνυχτάκηδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λατρεία. Μαγεία. Απόλαυση. Δεν μπορώ να κρύψω, πως ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι ποδοσφαιρική μου αδυναμία. Εχω τρέλα με τους αρτίστες της μπάλας και ο Ντιέγκο είναι ένας από αυτούς. Από την πρώτη μέρα που οριστικοποιήθηκε αυτή η μεταγραφή, περίμενα πως θα γινόταν αυτό. Ακόμα και όταν διάφοροι φωτεινοί παντογνώστες έλεγαν για το ύψος, την καριέρα του και άλλα γραφικά, ήμουν βέβαιος πως δεν θα αργούσε η ώρα που θα σήκωνε το ΟΑΚΑ στο πόδι.
Ο Μπουονανότε, ο «καληνύχτας» όπως σημαίνει το όνομα του, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ονειρεύεσαι. Για να πιστεύεις ακόμα περισσότερο σε αυτό που φώναζε στο φινάλε η εξέδρα: «Πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε». Εκτιμώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί σε όποιον δείξει μεγαλύτερες αντοχές και προχωρήσει χωρίς να χαθεί στην εσωστρέφεια της. Και αυτό ισχύει για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ.
Ο «Καληνύχτας» φέρνει γλυκά όνειρα. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Είναι ο φοβερός και τρομερός Σιμόες, που έκανε ακόμα ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ο σοβαρός Γκάλο. Είναι ο Μπαρμπόσα με το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Είναι οι λύσεις που προστίθενται συνέχεια από τον πάγκο. Καταλάβατε πως χθες η ΑΕΚ έριξε από τον πάγκο τρεις εν ενεργεία διεθνείς; Καταλάβατε πως η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να έχει εκτός 11άδας Μάνταλο, Βάργκας, Αραβίδη και τον Τζεμπούρ στην εξέδρα;
Επανέρχομαι στις αντοχές. Στη ψυχραιμία και στη στήριξη στην ομάδα. Είδατε τι πήγε να γίνει έπειτα από την ισοπαλία στη Ξάνθη. Λίγο έλειψε να διαλυθεί το σύμπαν, να έρθει το τέλος του κόσμου. Βέβαια, αν κάποιος δει πως η Ξάνθη πήρε διπλό χθες στο Περιστέρι, είναι αήττητη και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ, θα ακουστούν πάλι μεγάλες καφενειακές αναλύσεις. Ναι, θα μπορούσε ενδεχομένως η ΑΕΚ να κερδίσει κάτι περισσότερο. Αλλά δεν έγινε και δεν μπορεί να μένει εκεί.
Όπως δεν μπορεί να βγάζει τα μάτια μόνη της, με σφυρίγματα και αποδοκιμασίες για παίκτες της. Μου φαίνεται αδιανόητο να κράζεται ο Κρισάντους. Ο Νιγηριανός δεν ήταν καλός, αλλά η ισοπέδωση είναι ανεπίτρεπτη. Προσπάθησε, πίεσε, ήταν μέσα σε φάσεις, έκανε τη δουλειά που του είχε ζητηθεί. Θα έρθουν και τα γκολ. Επειδή πολλοί το λησμονούν. Ο Κρισάντους είναι η τρίτη λύση στην επίθεση της ΑΕΚ. Και γι’ αυτόν τον ρόλο, μπορεί να προσφέρει λύσεις. Τα ίδια για τον Μπαρμπόσα. Αγνοώντας πόσα κλεψίματα έκανε, την πάσα στο δεύτερο γκολ και πολλά ακόμα.
Σας το έχω πει ξανά. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο στην ΑΕΚ είναι τα αυτογκόλ. Πως μπορεί αυτή η ομάδα να αυτοκαταστραφεί και να διαλυθεί το σύμπαν από πράγματα που δεν είναι ακόμα ώριμη να αντιμετωπίσει. Η ομάδα έχει πρωταγωνιστές, έδειξε μέταλλο και κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παίζει την ωραιότερη μπάλα από κάθε ανταγωνιστή, έχει ποιοτική ομάδα και ζητά από τον κόσμο της να τη στηρίξει και μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X