Καραούζας: «Να γίνει η ΑΕΚ ελκυστική σε επενδυτές»

Καραούζας: «Να γίνει η ΑΕΚ ελκυστική σε επενδυτές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πρόγραμμα και το σχέδιο του εμπορικού τμήματος της ΑΕΚ και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε στον Sport FM ο Νίκος Καραούζας.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ έχει αναπτύξει από το 2013 τεράστια δυναμική, επιδιώκει μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρίες και πρόκληση είναι να γίνει ο σύλλογος ελκυστικός για επενδυτές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΚ παρότι έπαιξε σε μικρότερες κατηγορίες, έχει τεράστια δυναμική.  Συνεργάστηκε με εταιρίες παγκόσμιου βεληνεκούς. Φέτος έχουμε τα καλύτερα δυνατά έσοδα και κίνητρο μας είναι να έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι ευκαιριακές.

Η ΑΕΚ έχει το χαρακτηριστικό ότι δεν δημιουργηθεί αντιπάθειες, η πλειοψηφία δηλώνει ότι την συμπαθεί. Έτσι δεν δημιουργεί πόλωση η ΑΕΚ και είναι σημαντικό αυτό για τις εταιρίες.

Έχουμε τεράστια διασπορά κόσμου σε πανελλαδικού κόσμου σε όλη την Ελλάδα. Από την Κρήτη μέχρι την Βόρεια Ελλάδα και εκτός Ελλάδος.

Εμείς ακολουθούμε την πολιτική να κάνουμε πολλά πράγματα και να επικοινωνούμε λίγα από αυτά. Ιστορικά έχουμε υπάρξει πρωτοπόροι. Συνεχίζουμε και όλοι γνωρίζουν τι κάνει η ΑΕΚ.

Με δικό σου γήπεδο οργανώνεις καλύτερα το πρόγραμμα σου. Ολες οι σημάνσεις πχ για το σημερινό ματς είναι φορητές, απασχολούμε κόσμο για να τα φτιάξει. Με δικό σου γήπεδο είναι διαφορετικά.

H ελληνική αγορά έχει όρια. Διαφοροποιείται με την συμμετοχή ομάδων στην Ευρώπη, όπου υπάρχουν άλλα έσοδα. Υπάρχει αυξημένη δυναμική με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League. Και με του Ηρακλή. Θα λυθεί και το θέμα με τα έσοδα της ΑΕΚ από την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα σύντομα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την ΑΕΚ τώρα είναι να γίνει ελκυστική σε νέους επενδυτές και να έχει καλές συνεργασίες».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X