Η δουλειά να γίνει

Οι δρόμοι είναι δύο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Πόση γκρίνια να αντέξει κανείς και μάλιστα σε περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος. Ευτυχώς που επιστρέφουμε κιτρινόμαυρα σήμερα και θα τα ξεχάσουμε όλα για λίγο. Γιατί το σημαντικό είναι η ομάδα και όχι τα πρόσωπα.

Το σημαντικό είναι οι νίκες, πάνω από όλα και μετά ο τρόπος που έρχεται αυτή. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει αγωνιστεί πλήρης, αν και το τελευταίο διάστημα ο Δέλλας έχει τους Μάνταλο και Κορδέρο και έτοιμο τον Ντιέγκο.
Ο ΠΑΣ ήρθε στην Αθήνα για να κάνει τη ζημιά και πρέπει ΜΟΝΟ αυτό να είναι ο αντίπαλος μας. Ούτε ο Κρισάντους, ούτε οι μεταγραφές που δεν έγιναν, ούτε η κουβέντα για τα πόσα διαρκείας κόψαμε φέτος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε την ομάδα να δουλέψει, με την παρουσία του Μάνταλου στην ομάδα και του Μπουονανότε, που βρήκε χρόνο και χώρο.Πλέον η ομάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή έχει όλα τα αστέρια της. Και όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, πλέον περιμένω περισσότερα πράγματα από την ομάδα. Μάνταλο δεν έχει καμία ομάδα στο πρωτάθλημα και μόλις είναι 100% θα κάνει τη διαφορά.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια, αυτή την στιγμή να κοιτάζει τι κάνουν οι άλλοι. Ας κερδίζουμε εμείς και θα έρθει η ώρα για όλους. Στη παρούσα φάση, το άγχος πρέπει να το έχουν οι άλλοι.

Ο ΠΑΣ πάντως είναι κανονική ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με τον Πλατανιά. Άρα και οι δυσκολίες θα είναι μεγαλύτερες. Η ομάδα πάντως «κτίζει» ψυχολογία από τις νίκες και τους βαθμούς και μετέπειτα από τις καλές εμφανίσεις, οι οποίες είναι επιτακτική ανάγκη να έρθουν.

Θυμίζω ότι μετά τα Γιάννινα υπάρχουν πέντε ματς «φωτιά». Εκεί η ομάδα θα δείξει που βαδίζει και που μπορεί να φτάσει. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, έχουμε μπόλικο δρόμο μπροστά μας.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X