Όλα στα πόδια σας

Όλα στα πόδια σας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε λοιπόν και στο πρώτο από τα ματς που …καίνε. Δηλαδή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την οριστική απόφαση προπονητή και διοίκησης για να μην αποκτηθεί ένας ακόμα στράικερ, αλλά αντίθετα να στηριχθεί σε απόλυτο βαθμό το ήδη υπάρχων ρόστερ και συγκεκριμένα οι επιθετικοί. Αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης με τον Μακόλεϊ Κρισάντους και στη συνέχεια  ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος τον επόμενο μήνα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι είναι …άλλο τα φιλικά και οι προπονήσεις και …άλλο τα επίσημα ματς που δίνουν ή στερούν βαθμούς στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ο Δέλλας έκανε αυτό που είχε να κάνει. Βγήκε μπροστά. Μίλησε για την απόφαση που πάρθηκε, έκανε λόγο για απόλυτη εμπιστοσύνη στους στράικερς της ομάδας και πλέον το μπαλάκι είναι στην πλευρά τους. Στο χέρι τους είναι να δείξουν στον κόσμο, στον προπονητή και στη διοίκηση ότι η απόφαση που πάρθηκε ήταν η σωστή. Είτε παίξει ο “Μάκης” βασικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε ο Αραβίδης, τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους (και φυσικά στον Μπουονανότε, αλλά για διαφορετικό λόγο).

Για μένα είναι βέβαιο ότι έχουν την ικανότητα, τόσο να κάνουν τη δική τους υπέρβαση, όσο και να πείσουν τους φιλάθλους ότι άξιζαν αυτή την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.  Ο Αραβίδης έρχεται με …φόρα και με την ψυχολογία στα ύψη από την παρθενική του κλήση στην Εθνική ομάδα. Ο Κρισάντους από την πλευρά του δείχνει να περνάει τις καλύτερες στιγμές από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ. Η εμφάνιση που πραγματοποίησε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ανέβασε την “μετοχή” του στον κόσμο και πλέον όλα είναι στα …πόδια τους. Μαζί τους όμως κρίνονται όλοι. Ακόμα κι αυτοί που τους πίστεψαν και τους έβαλαν στην πρώτη γραμμή για να βγάλουν τα …κάστανα από τη φωτιά.

Χρειάζεται όμως ψυχραιμία. Τώρα είναι που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φιλάθλων. Ιδιαίτερα αν μια φάση δεν πάει καλά. Εκεί θα φανεί η πραγματική στήριξη και η εμπιστοσύνη σ’ αυτούς και γενικά στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X