Στους κορυφαίους του FIFA 2016 ο Σωκράτης

Ο Γάτας απαντά στον Παπασταθόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το FIFA 2016 ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων με videogames (24/09) και η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που περιλαμβάνει έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις.

Το  διάσημο παιχνίδι περιλαμβάνει τα ρόστερ των κορυφαίων πρωταθλημάτων και κάθε παίκτης διαθέτει έναν βαθμό κατάταξης από το… ένα μέχρι το 100.

Για παράδειγμα, ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τον καλύτερο παίκτη του videogame με 94, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεται με 93.

Στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές συγκαταλέγεται και ένας Έλληνες. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει βαθμολογηθεί με 83 και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Bundesliga.

Συγκεκριμένα, οι καλύτεροι βαθμοί του αφορούν στην άμυνα (86) και στα σωματικά προσόντα (83), ενώ καλή είναι και η αξιολόγησή του στην ταχύτητα (75).

Στην ίδια θέση, αυτήν του αμυντικού, δεσπόζουν οι μορφές των Σέρχιο Ράμος, Τζερόμ Μπόατενγκ, Φίλιπ Λαμ και Τζιόρτζιο Κιελίνι με 87, ενώ 86 έχει ο Ματς Χούμελς.

Πηγή: contra

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X