Ανδρεόπουλος: «Και χαφ και δεξί μπακ»

Ανδρεόπουλος: «Και χαφ και δεξί μπακ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις θέσεις που μπορεί να βοηθήσει στην ΑΕΚ, την ισοπαλία στην Ξάνθη και τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή μίλησε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος στη NOVA.

Aναλυτικά είπε ο Ανδρεόπουλος:

«Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα. Γιατί έγινε ένα φιλικό στο Αγρίνιο και έδειξε καλά η ομάδα. Δεν νομίζω να υπάρχει έλλειψη ρυθμού. Με τον ΠΑΣ το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία ομάδα που παίζουν χρόνια τα παιδιά μαζί, όμως έχουν κάποιες αδυναμίες στην άμυνα και αυτές πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο:

«Δύναμη είναι ο κόσμος μας. Το έχουν αποδείξει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ένας λόγος παραπάνω τώρα που παίζουμε στο γήπεδό μας, θα είναι ο κόσμος μας και γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις αδυναμίες που έδειξε στην Ξάνθη;

«Θεωρώ πως στην Ξάνθη ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί δεν θα περάσουν εύκολα από την Ξάνθη οι άλλες ομάδες. Έχουμε δουλέψει και στη διακοπή αρκετά και πιστεύω να φανούμε ακόμη καλύτεροι στο παιχνίδι με τα Γιάννενα».

Για τη δική του ετοιμότητα;

«Είχα μία ατυχία με έναν τραυματισμό, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και νιώθω απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία».

Για το αν μπορεί να παίξει και δεξί μπακ και όχι μόνο αμυντικό χαφ;

«Γιατί όχι; Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ, αλλά έχω παίξει πολύ στην Κέρκυρα και ως δεξί μπακ. Οπότε πιστεύω πως και στις δυο θέσεις μπορώ να δώσω το 100%»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X