"Κόντρες μόνο στο χορτάρι"

O Μποροβήλος για το «όχι» σε ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα της εύρεσης χορηγού στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.  Για την κόντρα που υπάρχει  στη Λίγκα σχολίασε, ότι στόχος του είναι οι όποιες διαφορές υπάρχουν να λύνονται στο χορτάρι.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι και άσχημη εξέλιξη. Δεν μπορούμε να ωραιοποιούμε μια κατάσταση η οποία δεν είναι καλή. Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε ένα σκόπελο. Ήταν το θέμα της αποκλειστικής χρήσης από τον ΟΠΑΠ όλων των φανελών από τις ομάδες», τόνισε –αρχικά- ο πρόεδρος της Λίγκας στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για την εξεύρεσης λύσης στη χθεσινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού και συνέχισε:

«Αυτό που βλέπω είναι ότι υπήρξε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο που δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε. Λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε ο καθένας να πράξει. Η ψηφοφορία ήταν μια που κάθε μέλος μπορεί να βάλει μια πρόταση. Δεν ήταν πρόταση ουσίας για τη συμφωνία μες τον ΟΠΑΠ. Ακόμη κι αν έβγαινε 13-3 δεν σήμαινε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Ο ΟΠΑΠ ζητά ρήτρα αποκλειστικότητας και αυτό ήταν το πρόβλημα. Ο ΟΠΑΠ είπε ότι τη φανέλα δεν θα την πάρει ανταγωνιστής. Από την στιγμή που δεν έγινε αποδεκτό αυτό από τον συνεταιρισμό δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι.

Γενικά για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι όλοι μαζί και κυρίως οι μεγάλοι. Όταν ο καθένας τραβάει το δρόμο του θα τα έχουμε αυτά. Αύριο μεθαύριο θα απαξιωθεί και η φανέλα του μεγάλου», τόνισε.

Σχετικά με το θέμα επιβίωσης της Λίγκας ο Γιώργος Μποροβήλος ανέφερε:

«Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος αλλά συγκρατημένα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι για όλα υπάρχουν λύσεις. Δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη αλλά ο συνεταιρισμός θα βάλει κάτω τα δεδομένα και θα κοιτάξει πως θα το ξεπεράσει. Είπα να κάνουμε έναν διαγωνισμό και να πούμε ότι προσφέρουμε αυτά. Ποιος τα θέλει. Εάν δεν θα θέλει εδώ είμαστε για να σκεφτούμε και πάλι. Πιστεύω ότι ο ΟΠΑΠ στην παρούσα φάση θα μπορούσε να αφήσει 1-2 φανέλες εκτός συμφωνίας και να προχωρήσουμε μαζί», τόνισε και ανέφερε σχολιάζοντας τις κόντρες που υπάρχουν στη Λίγκα…

«Να κονταροχτυπηθούμε στο χορτάρι αλλά όχι έξω από εκεί. Όσο αυτό συνεχιστεί να συμβαίνει τότε ο Μποροβήλος δεν μπορεί να κάνει κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X