Βασιλόπουλος: «Αλλοι με λένε και... υπέρμαχο του γηπέδου»

Βασιλόπουλος: «Αλλοι με λένε και... υπέρμαχο του γηπέδου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ψήφισε υπέρ του αιτήματος να παραταθεί η δημόσια διαβούλευση από το ΥΠΑΠΕΝ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή.

Γεωργαμλής – Κόντος απείχαν και έτσι πέρασε με πλειοψηφία το αίτημα, για το οποίο στην Ενωση δεν ανησυχούν αφού αίτημα Δημοτικής Αρχής για τέτοιο θέμα σπάνια μπορεί να εγκριθεί. Και ας υποστηρίζει ο Δήμος ότι όταν ξεκίνησε είχαμε… καλοκαίρι.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος τόνισε: «Ζητήσαμε τη στήριξη του επιμελητηρίου περιβάλλοντος. Το ζήτημα του γηπέδου έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις στην πόλη και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η απόφαση να βγει το έργο σε διαβούλευση ήρθε στο τέλος Ιουλίου και η περιβαλλοντική μελέτη είναι ογκώδης».

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος προσπαθώντας να απολογηθεί σε πολίτη και για να αποδείξει ότι κρατά ίσες αποστάσεις με όλους είπε: «Ένας κύριος προηγουμένως είπε ότι είμαι ο μεγαλύτερος πολέμιος του γηπέδου ενώ άλλοι λένε ότι είμαι φανατικός υπέρμαχος του γηπέδου». Και ας έχει καταθέσει ο ίδιος με τον Δήμο ΝΦ προσφυγή κατά του γηπέδου στο ΣτΕ.

Πηγή: contra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X