Live Chat με τον Μανώλη Βογιατζάκη σήμερα στις 15:30

Live Chat στις 18:00 με τον Μανώλη Βογιατζάκη για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr ανοίγει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με όλους εσάς. Δύο μέρες πριν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να δεσπόζει στο πρόγραμμα, μπείτε στην παρέα μας για μια συζήτηση …γεμάτη ΑΕΚ. Η απόφαση να μην αποκτηθεί επιπλέον επιθετικός, ο Μπουονανότε, ο Μάνταλος, ο Δέλλας, οι εξελίξεις με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι κάποια από τα θέματα που κυριαρχούν τις τελευταίες μέρες στις συζητήσεις των φίλων της ομάδας. Ελάτε να τα συζητήσουμε όλα.

Στις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9), ο Μανώλης Βογιατζάκης θα είναι κοντά σας, για μια κουβέντα με περιεχόμενο όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην ΑΕΚ. Μπείτε στο Live Chat του enwsi.gr, στείλτε τις ερωτήσεις σας και ο συντάκτης μας θα απαντήσει σε όλους εσάς. Αν θέλετε πατήστε ΕΔΩ και γράψτε από τώρα την ερώτησή σας, διαφορετικά θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε LIVE κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X