Ένας γρίφος, που λέγεται Βάργκας

Περιμένοντας τον Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν η ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ μοιάζει λίγο με εξίσωση για τον Τραϊανό Δέλλα, ο άγνωστος Χ, έχει ονοματεπώνυμο. Ρόναλντ Βάργκας λέγεται. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός αν όλα έχουν πάει καλά με τις πτήσεις του από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα δώσει το παρών στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Για πρώτη φορά μετά από δέκα μέρες. Το πρώτο ερωτηματικό λοιπόν είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται και πόσο καταπονημένος θα είναι ο Βάργκας από το μακρύ ταξίδι αλλά και τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της χώρας του. Στα θετικά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο φιλικό της Τρίτης. Όμως είχε παίξει 90άλεπτο στο ματς της Παρασκευής. Και ως γνωστόν το πρόβλημα που κουβαλά από το Κόπα Αμέρικα στην περόνη του, θέλει ειδική διαχείριση.

Μένει λοιπόν να φανεί τόσο στη σημερινή όσο και στην αυριανή προπόνηση, αν ο Βάργκας είναι σε θέση να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ. Ή αν ο Δέλλας προτιμήσει να τον ξεκουράσει και να τον ρίξει στο γήπεδο μόνο αν χρειαστεί. Πάντως επί της ουσίας η απόφαση για την παρουσία ή όχι του Βάργκας στη βασική ενδεκάδα, θα κρίνει και συνολικά την σύνθεση της γραμμής κρούσης. Με δεδομένο πως η θέση του Πλατέλλα στο δεξί άκρο της επίθεσης είναι δεδομένη και όπως φάνηκε στην χθεσινή προπόνηση, δεδομένη πρέπει να θεωρεί και η παρουσία του Μπουονανότε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X