"Μαγειρεύει" την άμυνα για να τους κόψει τη ...φόρα

Μετά το φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό, στο οποίο ο Δέλλας επέλεξε τους Λαμπρόπουλο και Άρθο στο αρχικό σχήμα, ο προπονητής της ΑΕΚ έπραξε το ίδιο και στο οικογενειακό δίτερμα της Τεταρτης. Έβαλε με την ομάδα των βασικών τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, δείγμα του ότι έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία τους στο Αγρίνιο. Την ίδια στιγμή είχε με τους αναπληρωματικούς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος φέτος κατά γενική ομολογία αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εννοείται ότι ακόμα είναι νωρίς για να βγάλει ο τεχνικός της ΑΕΚ τα τελικά του συμπεράσματα, αλλά με τις έως τώρα κινήσεις του δείχνει ότι ακόμα …ψάχνεται για το δίδυμο που θα καλύψει τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Η ταχύτητα είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την επιθετική λειτουργία του ΠΑΣ και για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται στο ματς της Κυριακής να υπάρξει αλλαγή (ή αλλαγές) σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία έπαιξαν μαζί ο Κολοβέτσιος με τον Τζανετόπουλο.

Με δεδομένο ότι ο πρώτος έχει μπει πολύ δυναμικά στη φετινή σεζόν και δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα, τότε είναι πθανό να αλλάξει ο παρτενέρ του, με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, λόγω ταχύτητας, να έχει το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα. Εννοείται όμως ότι όλα θα κριθούν στις τρεις εναπομείνασες προπονήσεις, στις οποίες ο Δέλλας θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X