Ο "Μάκης" είναι... υποψήφιος

Ο Δέλλας έφτιαξε τον «Μάκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη ο Μακόλεϊ Κρισάντους μπήκε ως αλλαγή στο γήπεδο. Όχι μόνο έκανε μια τρύπα στο νερό, αλλά έχασε και ένα γκολ που σέντερ φορ δύσκολα χάνει. Στο φιλικό στο Αγρίνιο ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και οργίασε. Ένα γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Και πέρυσι τις περισσότερες φορές που ξεκίνησε βασικός σκόραρε. Αλλά και πάλι συνολικά η εικόνα του παραμένει… ασταθής. Με λίγα λόγια, ο “πονοκέφαλος” για τον Δέλλα δεν είναι και μικρός.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να δώσει ευκαιρία στον Κρισάντους. Θέλει επίσης και έναν παίκτη να κάνει την δουλειά που έκανε ο “Μάκης” στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ειδικά σ’ ένα εντός έδρας παιχνίδι. Όμως από την άλλη μεριά ο Δέλλας ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποιόν… Κρισάντους θα δει στο γήπεδο, αν του δώσει την ευκαιρία στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ. Ενώ η απόφαση όχι μόνο για τον σέντερ φορ του κυριακάτικου παιχνιδιού, αλλά συνολικά για το πλάνο, εξαρτάται έτσι κι αλλιώς από πολλές παραμέτρους. Αλλά σίγουρα ο “Μάκης”, έχει την θέση του… υποψηφίου στο μυαλό του Δέλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X