Κρίνεται το μέλλον του Ατιτς

Κρίνεται το μέλλον του Ατιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για το μέλλον με την απόκτηση του Εντιν Ατιτς, αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του ταλαντούχου Βόσνιου. Η παρουσία του με την υπόλοιπη αποστολή της «Βασίλισσας» στην Ιταλία – ειδικά μόλις ξεπεράσει έναν μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρεί – θα κρίνει το μέλλον του και αν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα παραχωρηθεί δανεικός.
Ηδη, πολλές ομάδες εντός και εκτός συνόρων…συνωστίζονται στην αυλή της ΑΕΚ και ζητούν να έχουν τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενο δανεισμό του Ατιτς. Βλέπετε, θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, ο Σάκοτα στην πατρίδα του είχε μιλήσει για νέο Στογιάκοβιτς και πολλοί ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ο Σάκοτα θα αποφασίσει για το μέλλον του Ατιτς. Θεωρείται πιθανό ακόμα και να παραμείνει στην ομάδα, να δουλεύει στο καθημερινά υψηλό επίπεδο και ενδεχομένως να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Όλα είναι ανοιχτά και πολλά θα κριθούν επί ιταλικού εδάφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X