Επίσημα στον Άρη ο Δίπλαρος

Επίσημα στον Άρη ο Δίπλαρος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Δίπλαρος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Άρη. Η συμφωνία ήταν γνωστή εδώ και μέρες, ωστόσο επισημοποιήθηκε την Τρίτη με την υπογραφή του νεαρού στο συμβόλαιο που εκπνέει το 2018.

Αναλυτικά:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στο πλάνο της επένδυσης σε νεαρούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, Νίκου Δίπλαρου από τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Ο διεθνής (γεννημένος στις 28 Ιουνίου του 1997), ύψους 1.90μ. γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του ΑΡΗ μέχρι το 2018.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη καλωσορίζουν στον Αυτοκράτορα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Νίκος Δίπλαρος, παιδί πολυμελούς οικογένειας και μαχητής από μικρή ηλικία, ανδρώθηκε μπασκετικά στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τα τελευταία χρόνια είναι στέλεχος των Εθνικών Ομάδων.

Το 2014 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U17. Φέτος, στις 2 Αυγούστου, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων U18 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της κορυφής από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X