"Νίκη με την ΑΕΚ στην Αθήνα"

"Νίκη με την ΑΕΚ στην Αθήνα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ και ο Νοέ Ακόστα αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που αποδίδει πολύ καλά ως τώρα. Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ΑΕΚ.

 Νίκη πέρσι, νίκη και φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ εντός έδρας…

«Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά από την αρχή. Γνωρίζαμε από το πρώτο λεπτό πως μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το ματς και προσπαθήσαμε. Τελικά πήγαν όλα όπως θέλαμε».

Φαίνεται πως τα παιχνίδια με τους μεγάλους σας ταιριάζουν…

«Έχεις δίκιο σε αυτό. Μας πάνε τα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Ειδικά στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Το δείξαμε και πέρυσι αυτό, δεν χάναμε από τις ομάδες που τελικά βγήκαν στην Ευρώπη».

Το κλειδί ποιο είναι για τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη;

«Είμαστε πολύ συμπαγείς. Γνωριζόμαστε καλά και κλείνουμε τους χώρους. Από εκεί και πέρα, είμαστε και πολύ γρήγοροι μπροστά και καταφέρνουμε να βγάζουμε σωστά τις αντεπιθέσεις. Το έχουμε δουλέψει πολύ αυτό και πλέον βρισκόμαστε με κλειστά μάτια».

Το ματς με την ΑΕΚ πώς το βλέπεις;

«Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως κάθε φορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάμε στην Αθήνα για τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και το ματς θα είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν φοβόμαστε».

Τέσσερις βαθμοί έως τώρα σε δύο αγωνιστικές. Είναι ικανοποιητική συγκομιδή;

«Χάσαμε δύο βαθμούς με τη Βέροια στο τέλος, αλλά μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ η ομάδα πήρε σημαντική ψυχολογική τόνωση πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε δυνατοί. Ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες».

Το επίπεδο φέτος έχει ανεβεί στο πρωτάθλημα. Από τον ΠΑΣ τι να περιμένουμε;

«Νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Ωστόσο, φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και αρχικά να διασφαλίσουμε την παραμονή μας. Στη συνέχεια θα δούμε. Με ΑΕΚ και Ηρακλή το επίπεδο ανεβαίνει. Το πρώτο, όμως, είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο. Μακάρι να έρθει και κάτι περισσότερο».

Αναφέρθηκες στην παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα. Δεδομένου ότι η είσοδος στην πεντάδα θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, μήπως ήρθε η ώρα να στραφεί η ομάδα στο Κύπελλο;

«Πέρσι ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός, είχαμε ξεκινήσει ικανοποιητικά στο Κύπελλο, αλλά χάσαμε από ομάδα δεύτερης κατηγορίας (σ.σ.: Χανιά). Νομίζω ότι αυτός θα έπρεπε να είναι ένας από τους στόχους μας. Είναι σημαντικό, το θέλει ο κόσμος και μπορούμε να κοιτάξουμε τις μεγάλες ομάδες στα μάτια».

Πηγή: a-sports.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X