Ιβιτς-Τσαλουχίδης στην ΓΣ του Αρη

Ιβιτς-Τσαλουχίδης στην ΓΣ του Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Άρη ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:00, όπως ήταν αναμενόμενο, στις 20.00 ακόμη δεν είχε ξεκινήσει.

Σχετικά νωρίς πάντως στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ έφθασε ο ένας εκ των υποψηφίων για να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης (νωρίτερα δήλωσε Ολυμπιακός) ο οποίος σε συνέντευξή του στον Libero σήμερα αποκάλυψε πως θα είναι κανονικά παρών στην διαδικασία. Μαζί του, όπως άλλωστε προανήγγειλε ο ίδιος, βρίσκονται ο Ίλια Ίβιτς και ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο παρελθόν με τον Άρη, αφού ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα κυρίως σε Βέροια, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

«Ο Ίλια Ίβιτς θα είναι συνεργάτης μας, όπως και ο Γιώτης Τσαλουχίδης, θα είναι το βράδυ μαζί μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης. Όσο για τον Τσαλουχίδη; Για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα είχε μεταναστεύσει στον Καναδά και το Τορόντο, ενώ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει προσληφθεί ως γενικός αρχηγός στη Βέροια.

Πηγή: thessport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X