Μια…τρύπα στο νερό

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγους μήνες, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε έντονη πολεμική από τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το θέμα του γηπέδου. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ωστόσο, αυτή η διαδικασία ξέφτισε. Η ΑΕΚ είχε απαντήσεις σε όλα, είχε σχέδιο, πρότζεκτ, χρήματα και βούληση και ο δήμος δεν μπόρεσε να αντιπαρατεθεί σε σοβαρό επίπεδο. Οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας έληξαν οριστικά το θέμα και πλέον όσα συμβαίνουν δεν προκαλούν ανησυχία.
Κάποιοι αμετανόητοι αντιρρησίες επιμένουν να διυλίζουν την κάμηλο. Ετσι προκήρυξαν δημοτικό συμβούλιο ώστε να αποφασίσουν πως θα θέσουν αίτημα παράτασης στη διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης, η οποία ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου. Και αυτό επειδή θέλουν να προβάλουν προσχώματα, αλλά ούτε αυτό δεν καταφέρνουν και θέλουν περισσότερο χρόνο.
Βέβαια, δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτε στη διαδικασία. Η περιβαλλοντική μελέτη τίθεται σε δημόσια διαβούλευση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αυτό δεν αλλάζει ούτε προς τη μία, ούτε προς την άλλη κατεύθυνση. Αρα, ο δήμος θα κάνει μία…τρύπα στο νερό, αρκεί να ικανοποιήσει τη διάθεση ορισμένων να πιστεύουν πως κοντράρουν την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X