Αυτός και αν έχει όραμα

Αυτός και αν έχει όραμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια ότι με το ποδόσφαιρο να έχει μπει πλέον στις επίσημες υποχρεώσεις, θα ήταν πιο «εμπορικό» να συζητήσουμε για το ματς στα Γιάννινα (που αργεί ακόμα), ή για τις επιλογές που έχει πλέον στα χέρια του ο Δέλλας, μετά τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο.

Είναι άδικο θεωρώ πάντως να αφήνουμε στη …άκρη έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει στους μήνες που βρίσκεται στα ηνία της μπασκετικής ΑΕΚ, ότι έχει πολλά πράγματα να δώσει.

Το παράδειγμα με το κλειστό του Γαλατσίου, που διαβάσατε χθες στο enwsi.gr είναι ένα από τα πλέον ενδεικτικά της ιστορίας.

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην ομάδα έλεγε με μεγάλη άνεση, ότι ακόμα και αύριο να δώσουν το «οκ» για το Γαλάτσι, ο Αγγελόπουλος βάζει τα χρήματα και ξεκινάνε τα έργα. Χωρίς «μήπως» και «αν» και χωρίς «να το δούμε λίγο ακόμα». Θα μου πει κανείς, αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα δε σε πείθουν για το όραμα που έχει για τη «Βασίλισσα».

Εννοείται πως με πείθουν, αλλά κάθε μέρα που περνάει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δείχνει ότι θέλει να κάνει την ΑΕΚ πρώτη. Και εδώ είμαστε και θα το δείτε. Ναι έχει να αντιμετωπίσει Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο. Ναι έχει να σπάσει το δίδυμο της κυριαρχίας του ελληνικού μπάσκετ.

Πρέπει να πω την «αμαρτία» μου, βλέποντας τα όσα εντυπωσιακά συμβαίνουν στο τμήμα. Ο Αγγελόπουλος από του χρόνου θα ζητήσει με τις πράξεις του πρωτάθλημα. Ναι, μπορεί να βιάζομαι, αλλά βλέπω οσμίζομαι και θεωρώ ότι με την ΑΕΚ σε δικό της γήπεδο, δεν υπάρχει κανείς που να τη φοβίζει. Τα λέμε χρόνια για το ποδόσφαιρο, ας τα συζητήσουμε και για το μπάσκετ.

Ξέρω ότι μπορεί να μην του αρέσουν όλα αυτά τα σχόλια και οι συζητήσεις για το πρόσωπο του. Άλλωστε πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποφεύγει τη κάμερα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Την τελευταία φορά που τον ακούσαμε ήταν σε μια βράβευση του από κλαμπ της ΑΕΚ. Αλλά εκεί αναγκάστηκε αφού τιμήθηκε. Δεν θέλει να μιλάει πολύ με τα λόγια. Του αρέσουν οι πράξεις. Είναι αυτής της φιλοσοφίας και για αυτό «ταίριαξαν» και με τον Κουτά. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Εμείς τη δουλειά μας» και εσείς τη δική σας. Αυτό είναι το μήνυμα που έχει περάσει σε όλους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Με τη «Βασίλισσα» να πορεύεται σε σίγουρα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X