Βλέπει Παπαδόπουλο η Καλλονή

Βλέπει Παπαδόπουλο η Καλλονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ότι δεν έκανε η Καλλονή ένα ολόκληρο καλοκαίρι, επιχειρεί να το πετύχει στο φινάλε των μεταγραφών. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ; Ο χρόνος θα δείξει.

Το βέβαιο είναι πως οι νησιώτες πηγαίνουν για ένα μεγάλο… ψάρι, έχοντας φάει «πόρτα» απ΄ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αδυνατώντας να προχωρήσουν το μεταγραφικό project με τον μέχρι πρότινος «Πειραιώτη» Φράνκο Χάρα, λόγω της έλλειψης κενής θέσης ξένου στο ρόστερ της ομάδας.

Κι αφού στη Μυτιλήνη είδαν και απόειδαν με τους Σαλπιγγίδη και Χάρα, εσχάτως δείχνουν αποφασισμένοι να παίξουν τα… ρέστα τους για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος επιθετικός αν και το ημερολόγιο δείχνει 5 Σεπτεμβρίου, εν τούτοις εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και να κάνει προπονήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να μην «σκουριάσει» και να διατηρείται έτσι σε φόρμα.

Ας όψεται βέβαια το φιάσκο με την Καρσίγιακα σε ένα μεταγραφικό καλοκαίρι που αν μη τι άλλο, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη του.

Να θυμίσω πως ο «Παπ» βρέθηκε στο σημείο να παρουσιάζεται από την τουρκική ομάδα και να ποζάρει με τη φανέλα της κι εν τέλει να τινάζεται η μεταγραφή στον… αέρα, λόγω διαφωνίας στους οικονομικούς όρους της μεταξύ τους συνεργασίας. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά.

Ο χρόνος τρέχει και μπροστά στον κίνδυνο να παραμείνει στο «ράφι» μέχρι τον προσεχή Γενάρη, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει χαμηλώσει το κασέ του.

Η Καλλονή διατηρεί ανοιχτή γραμμή μαζί του και σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, προσφέρει 130.000 ευρώ για να βαδίσουν χέρι, χέρι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος έχει αρχίσει να το σκέφτεται πλέον σοβαρά, χωρίς πάντως να αποσύρει τις κεραίες του από τις αγορές του εξωτερικού, αλλά και να μην περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή κάποια πρόταση – έκπληξη από άλλη ελληνική ομάδα.

Μια φορά οι «σαρδέλες» έφτασαν μέχρι εκεί που μπορούσαν κι αντέχει η τσέπη τους στην προσπάθειά τους να τονώσουν την απονευρωμένη επιθετική γραμμή κι αναμένουν στο ακουστικό τους…

Πηγή: marcasl.blogspot

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X